Kohti kotikisoja: videohaastattelussa Aleksi Saarela

24.12.2015

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016. Liiga esittelee seuraajilleen Nuorten Leijonien pelaajia kahdesti päivässä. Nyt haastatteluvuorossa on Ässien Aleksi Saarela.

18-vuotias Aleksi Saarela teki liigadebyyttinsä jo kaudella 2012–13. Tuolloin Saarelalle kertyi kolme liigaottelua Lukon paidassa. Hyökkääjän liigauran avausmaali syntyi myös heti debyyttikaudella. Kuluva kausi on hyökkääjälle jo neljäs Liigassa. Viimeiset kaksi kautta Saarela on edustanut Ässiä. Kuluvalla kaudella Saarela on lyönyt itsensä toden teolla läpi Liigassa. Alkukauden 27 ottelussa Saarela on merkkauttanut pisteet 10+5. Nuoresta iästään huolimatta Saarela on pelannut urallaan jo 93 Liigan runkosarjaottelua ja playoffs-ottelua. Näissä otteluissa on kertynyt pisteet 17+15.

Liiga julkaisee aina joulukuun 26. päivään asti päivittäin kahden pelaajan haastattelut.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen