Kohti kotikisoja: videohaastattelussa Niko Mikkola

22.12.2015

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016. Liiga esittelee seuraajilleen kisakandidaatteja kahdesti päivässä. Nyt haastatteluvuorossa on KalPan Niko Mikkola.

19-vuotias Niko Mikkola on St. Louis Bluesin viidennen kierroksen varaus viime kesältä. Mikkola debytoi Liigassa viime kaudella, jolloin KalPan paidassa otteluita kertyi kymmenen pisteillä 0+1. Kuluvalla kaudella puolustaja on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa kuopiolaisten puolustuksessa. Alkukaudella pelattuja otteluita on kertynyt peräti 31. Liigauran avausmaali syntyi Kärppien verkkoon kuluvan kauden toisessa ottelussa 12. syyskuuta. Liigan lisäksi Mikkola omaa kokemusta myös Mestiksestä.

Liiga julkaisee aina joulukuun 26. päivään asti päivittäin kahden kisakandidaatin haastattelut.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen