Porissa "kuuden pisteen ottelu" – katso video

10.12.2015

Liiga jatkuu torstaina otteluilla HIFK–TPS ja Ässät–Ilves. Porissa on kyseessä todellinen "kuuden pisteen ottelu", kun Ilves vierailee ensimmäistä kertaa uusitulla Isomäki Areenalla.

HIFK - TPS | Kokoonpanot | Osta lippuja

Torstaina Helsingin jäähallissa kohtaa kaksi tappio niskassaan otteluun lähtevää joukkuetta. HIFK haluaa pyyhkiä mielestään lauantaisen nöyryytyksen ja TPS puolestaan haluaa palata voittojen tielle CHL-taipaleen loppumisen jälkeen.

HIFK:n riveissä uutena nimenä esiintyy KooKoosta lainasopimuksella saapunut puolustaja Julius Nyqvist. Lisäksi kokoonpanoon palaavat Miihkali Teppo, Tomi Tuomisto ja Jasse Ikonen. HIFK:n maalilla pelaa Kevin Lankinen. Petteri Nummelin on jäänyt tiistain CHL-ottelun sivuun. Hänen tilallaan pelaa Olli Malmivaara. Puolustaja Markus Kojo pelaa kauden toisen liigaottelunsa. Ensimmäisen ottelunsa hän pelasi 19. syyskuuta. TPS:n maalia vartio viime aikoina vahvasti esiintynyt Oskari Setänen.

Ässät - Ilves | Kokoonpanot | Osta lippuja

Kymmenentenä ja yhdentenätoista olevat Ässät ja Ilves kamppailevat kirjaimellisesti samoista sijoituksista. Vain kolme pistettä isäntiä perässä oleva tamperelaisnippu yrittää katkaista neljän ottelun tappioputkeaan. Myös Ässät lähtee otteluun tappio allaan.

Ässien kokoonpanoon paluun tekee Masi Marjamäki. Hyökkääjä Matti Kuparinen pelaa torstaina kauden toisen ottelunsa. Ässien kokoonpanoon nousee myös puolustaja Juuso Walli. Porilaisten maalilla aloittaa Ari Ahonen. Ässät joutuu otteluun ilman päävalmentaja Pekka Rautakalliota, joka on sivussa sairastumisen vuoksi. Loukkaantumisista kärsivän Ilveksen kokoonpanoon palaa puolustaja Jarkko Näppilä. Aiemmin neloskentässä hyökännyt Ville Meskanen on nostettu ykkösketjuun. Ilveksen maalia vartio Hannu Toivonen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen