KalPalle kymmenes perättäinen vierasvoitto – nyt kaatui JYP

4.12.2015
KalPalle kymmenes perättäinen vierasvoitto – nyt kaatui JYP

KalPa on Liigassa viidennellä sijalla 49 pisteellä. (Kuva: Tomi Natri)

Perjantai-illan liigakierroksen voittajat olivat HIFK, KalPa, Tappara ja Lukko. Hurjavireinen KalPa juhli illan päätteeksi kymmenettä perättäistä vierasvoittoa.

HIFK – HPK 2–1 (1–1,1–0,0–0) | Tilastot | Maalikooste

Liigan kärjessä porskuttava HIFK kaatoi perjantaina sarjajumbo HPK:n lukemin 2–1. Helsinkiläiset ovat voittaneet kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi. HIFK:n maaleista vastasivat Miro-Pekka Saarelainen ja voittomaalin tehnyt Tomas Zaborsky. HPK:n ainokaisesta vastasi Otto Paajanen, jolle osuma oli kauden kymmenes. HPK on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan ainoastaan kaksi.

JYP – KalPa 3–4 vl. (1–1,1–1,1–1,0–0,0–1) | Tilastot | Maalikooste

Hurjassa vireessä oleva KalPa kaatoi perjantaina JYPin voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3–4. Voittomaalikilpailun ainoa onnistuja oli KalPan Jaakko Rissanen. Vierasvoitto oli kuopiolaisille jo kymmenes perättäinen! Ottelussa iskettiin maaleja vuorotellen. JYP onnistui viemään ottelun lopulta jatkoajalle, kun Mikko Kalteva iski tasoituksen ajassa 58.38. KalPan ruotsalaishyökkääjä Sebastian Lauritzen iski ottelussa liigauransa avausmaalin.

KooKoo – Tappara 1–2 ja. (0–0,1–0,0–1,0–1) | Tilastot | Maalikooste

Liigatulokas KooKoo piti Lumon Areenalla Tapparaa tiukoilla. Tappara nappasi ottelusta lopulta kaksi pistettä Arttu Ilomäen osumalla. Loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut Ilomäki ratkaisi myös joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla. KooKoo johti ottelua pitkään Anthony Guttigin maalilla. Tamperelaisten tasoituksen kolmannen erän alussa iski Henrik Haapala. Tappara on voittanut joukkueiden kauden kaikki kolme kohtaamista.

Lukko – Sport 3–2 (0–0,2–1,1–1) | Tilastot | Maalikooste

Lukko otti toisen perättäisen voittonsa, kun Sport kaatui Raumalla lukemin 3–2. Perjantai-illan tähtenä tuikki Lukon kanadalaishyökkääjä Aaron Gagnon pisteillä 2+1. Sportin Ville Leskinen ja Lukon Teemu Nurmi ylsivät kahteen (1+1) pisteeseen. Osuma oli kauden kolmannen ottelunsa pelanneelle Leskiselle kauden ensimmäinen. Vaasalaisille tappio oli viides perättäinen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen