Liiga torstaina: Hirschovits debytoi

3.12.2015

Torstai-illan ainoassa liigaottelussa iskevät yhteen Kärpät ja Ilves. Ottelussa debytoi Kärppien uusi profiilihankinta Kim Hirschovits.

Kärpät - Ilves | Ennakko | Kokoonpanot | Osta lippuja

Kärpät on vienyt kauden molemmat kohtaamiset yhteismaalein 7-2 ja pistein 6–0. Kymmenestä viimeisestä Oulun kohtaamisesta voitot ovat Kärpille 9-1.

Kärpät pelasi viimeksi tiistaina, jolloin oululaiset hävisivät Bluesille CHL-puolivälierän ottelun ensimmäisessä osassa. Liigassa Kärpät katkaisi viime lauantaina neljän ottelun tappioputkensa. Ilveksellä on viidestä viime ottelustaan vain yksi voitto. Viimeksi lauantaina tamperelaiset hävisivät JYPille Jyväskylässä lukemin 3–2.

Bluesista Kärppiin siirtynyt Kim Hirschovits pelaa torstaina ensimmäisen ottelunsa Kärppien paidassa. Oululaisten kokoonpanossa nähdään myös toinen uusi mies, kun Sami Rajaniemi aloittaa Kärppien maalilla. Ilves kärsii valtavasta loukkaantumissumasta. Viimeisimpänä loukkaantuneiden listalle liittyivät kultakypärä Markku Flinck, Jarkko Näppilä ja Jyri Niemi. Ilves lainasi Mestis-joukkue LeKistä hyökkäykseensä Henri Tuomisen, joka pelaa jo Oulussa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen