Pelicans voittoputkessa – Erkinjuntti illan tehokkain

2.12.2015
Pelicans voittoputkessa – Erkinjuntti illan tehokkain

Antti Erkinjuntti on Pelicansin toiseksi tehokkain pelaaja pisteillä 7+9. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Keskiviikkoillan voittajat olivat neljän ottelun voittoputkessa oleva Pelicans ja voittomaalikilpailun jälkeen kaksi pistettä ottanut SaiPa. Illan tehokkain oli Pelicansin Antti Erkinjuntti pisteillä 1+2.

Blues – Pelicans 1–5 (1–2,0–0,0–3) | Tilastot | Maalikooste

Pelicans otti keskiviikkona neljännen perättäisen voittonsa, kun Blues kaatui Espoo Metro Areenalla lukemin 1–5. Lahtelaisten tehokkain oli Antti Erkinjuntti, joka merkkautti pisteet 1+2. Pelicansin 22-vuotias hyökkääjä Roope Elimäki iski ottelussa liigauransa avausmaalin. Muut Pelicansin maalit merkittiin Dane Byersille, Juha Leimulle ja Janne Ritamäelle. Bluesin ainokaisesta vastasi Jari Sailio. Tappio oli Bluesille kolmas perättäinen liigakaukaloissa.

TPS – SaiPa 3–4 vl. (1–2,1–1,1–0,0–0,0–1) | Tilastot | Maalikooste

SaiPa palasi kahden tappion jälkeen voittokantaan, kun TPS kaatui voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3–4. Voittomaalikilpailun ainoa onnistuja oli SaiPan hyökkääjä Chad Rau. Lappeenrantalaiset karkasivat toisen erän alussa jo kahden maalin karkumatkalle Johan Larssonin, Lasse Lappalaisen ja Sami Venäläisen onnistumisilla. TPS venytti ottelun jatkoajalle Ilkka Pikkaraisen ja Eric Perrinin maaleilla. Tasoitusmaali syntyi ajassa 55.57.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen