Liiga tiistaina: ”SM-liigan El Clásico” tänään

24.11.2015
Liiga tiistaina: ”SM-liigan El Clásico” tänään

Tappara ja SaiPa kohtaavat tiistaina Tampereella. (Kuva: Mikko Pylkkö ja Kimmo Metsälä)

Tiistaikierroksen ohjelmassa on neljä ottelua. Raumalla Lukko pyrkii katkaisemaan tappioputkensa, kun vastaan luistelee HIFK. Tappara isännöi SaiPaa, joka on ollut kotijoukkueelle hankala vastus Hakametsän kohtaamisissa. Tampereella ottelu on lanseerattu "SM-liigan El Clásicona" entisen Tappara-hyökkääjä Jori Lehterän sosiaalisessa mediassa käyttämän nimityksen mukaan.

KooKoo - KalPa | Kokoonpanot | Osta lippuja

Kapteeni Ari Vallin palaa KooKoon kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Kouvolalaisten maalivahtina aloittaa Frederic Cloutier. KalPan maalilla pelaa Samu Perhonen. Kenttäpelaajien kokoonpanoon ei ole tehty muutoksia.

Lukko - HIFK | Kokoonpanot | Osta lippuja

Lukko ei ole tehnyt muutoksia illan kokoonpanoonsa. Ryan Zapolski jatkaa raumalaisten maalilla. HIFK on tehnyt yhden muutoksen lauantain KalPa-ottelun kokoonpanoonsa, kun Panu Mieho korvaa Henri Tammisen nelosketjussa. Maalilla jatkaa Ville Husso.

Tappara - SaiPa | Kokoonpanot | Osta lippuja

Tappara-puolustukseen paluun tekee pelikiellosta vapautuva Markus Kankaanperä. Tomi Karhunen pelaa kirvesrintojen maalilla. SaiPan maalilla aloittaa Jani Nieminen. Sivussa takalinjoilta on Lasse Lappalainen.

Ässät - Blues | Kokoonpanot | Osta lippuja

Ari Ahonen aloittaa Ässien maalilla. Puolustaja Tapio Sammalkangas on pelikiellossa, ja Juuso Walli täydentää takalinjat. Blues jatkaa edellisen ottelun kokoonpanossa kenttäpelaajien osalta. Maalilla pelivuorossa on Kaapo Kähkönen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen