SaiPa vahvistuu tutulla ruotsalaispuolustajalla

21.11.2015
SaiPa vahvistuu tutulla ruotsalaispuolustajalla

Per Savilahti-Nagander palaa keltamustaan paitaan. (Kuva: Matti Kailanto)

Per Savilahti-Nagander on solminut SaiPan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Kokenut ruotsalaispuolustaja on edustanut aiemmin SaiPaa neljällä kaudella.

30-vuotias Savilahti-Nagander pelasi vuosina 2010-14 SaiPassa yhteensä 209 ottelua pistein 19+47=66. Kaudelle 2014-15 isokokoinen (196/105) puolustaja siirtyi takaisin Ruotsin SHL:ään ja kasvattajaseuraansa Luulajaan. Syyskaudella hän pelasi SHL:ssä 14 ottelua.

Nagander saapuu Suomeen maanantaina ja on valmennuksen käytettävissä tiistaina ottelussa Tappara-SaiPa.

– SaiPa oli minulle tässä tilanteessa erinomainen vaihtoehto. Kaupunki, organisaatio, valmennus ja iso osa pelaajista ovat minulle entuudestaan tuttuja. Voin aloittaa työt heti ilman, että tarvitsee opetella asioita alusta lähtien. Tämä ratkaisu tuntui kaikin puolin hyvältä, Savilahti-Nagander kertoo sopimuksensa taustoista.


---
Julkaisija: Antti Seppänen