#Someliiga-tähti hyppäsi aikuiskouluttajaksi – katso video

11.11.2015

KooKoo lähetti pelaajansa maajoukkuetauon alkajaisiksi "oikeisiin töihin" yhteistyökumppaniensa luo.

Joukkueen #Someliiga-tähti ja kapteeni, puolustaja Ari Vallin vieraili Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa kouluttajan ominaisuudessa kertomassa yhteistyöstä ja joukkuehengestä.

Kuka pääsi lakritsitehtaalle, kuka maitoauton kyytiin? Tarjolla oli muun muassa myös leipomotyötä, renkaiden vaihtoa, ikkunateippausta ja luentojen pitämistä. Päivän aikana kuultiin myös myyntihaaste, kuka haastoi kenet?

Työvuoroissa olivat Marlo Koponen, Mikko Lehtonen, Juha-Pekka Haataja, Aki Kangasmäki, Petri Lammassaari, Julius Nyqvist, Olli Julkunen, Toni Hyvärinen, Tuomas Huhtanen, Ossi-Petteri Grönholm, Juuso Rajala, Tomi Peltonen, Markus Västilä, Juha Järvenpää, Jan-Mikael Juutilainen ja Jarkko Malinen.

Katso videolta, miten pelaajien työpäivät sujuivat.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen