KalPa ja KooKoo voittoputkessa – Järvenpäälle nollapeli

11.11.2015
KalPa ja KooKoo voittoputkessa – Järvenpäälle nollapeli

Juha Järvenpää pelasi ensimmäisen nollapelinsä KooKoo-paidassa. (Kuva: Jiri Halttunen)

Keskiviikon liigakierroksen voittajat olivat Juha Järvenpään johdolla JYPin nollannut KooKoo ja peräti seitsemän ottelun voittoputkessa oleva KalPa.

KooKoo–JYP 3-0 (1–0,0–0,2–0) | Tilastot

Liigatulokas KooKoo otti keskiviikkona kolmannen perättäisen voittonsa, kun JYP jäi Kouvolassa nollille. KooKoo-maalivahti Juha Järvenpää torjui 27 kertaa ja pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä. Kouvolalaisten kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi puolustaja Ryan O'Connor. Molempiin kanadalaispuolustajan maaliin syöttöpisteet merkittiin Jarkko Maliselle ja Oscar Eklundille. Viimeisen osuman tyhjään JYP-maaliin iski Juha-Pekka Haataja.

KooKoo nousi voiton myötä 28 pisteeseen ja kymmenennelle sijalle. JYPille tappio oli toinen perättäinen. JYP löytyy yhdeksänneltä sijalta samalla pistemäärällä kuin KooKoo.

Tappara–KalPa 1-2 (0–0,0–0,1–2) | Tilastot

KalPa nappasi keskiviikkona jo seitsemännen perättäisen voittonsa, kun Tappara kaatui Hakametsässä päätöserän maalien myötä. Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin päätöserässä ajassa 43.51, kun Patrick Davis ohitti Tomi Karhusen ja vei kilpipaidat ylivoimalla johtoon. Lisää seurasi reilut viisi minuuttia myöhemmin, kun Jaakko Rissanen onnistui alivoimalla. Molempiin osumiin syöttöpisteen merkkautti Janne Keränen. Tappara nousi ilman maalivahtia pelatessaan vielä maalin päähän Jere Karjalaisen osumalla. Tämän lähemmäksi kiri ei kuitenkaan riittänyt.

KalPa nousi voiton myötä jo kuuden parhaan joukkoon. Kuopiolaisilla on 19 ottelun jälkeen kasassa 31 pistettä. Tapparalle tappio oli toinen perättäinen Liigassa. Tappiosta huolimatta kirvesrinnat säilyivät Liigan kärkipaikalla 39 pisteellään.

> > Katso keskiviikon kaikki maalit tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen