JYP kiinnitti hyökkääjiään

6.11.2015
JYP kiinnitti hyökkääjiään

Mikko Salmiolla on eniten liigakokemusta jatkosopimuksen tehneistä pelaajista. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Mikko Salmion, Henri Kannisen ja Joel Sundin kanssa.

24-vuotiaan Mikko Salmion sopimus on yksivuotinen, 21-vuotiaan Henri Kannisen sopimus on kaksivuotinen ja 22-vuotiaan Joel Sundin 2+1 –vuotinen. Sopimuksen viimeinen kausi on seuran optiolla.

– Kaikkia kolmea sopimuspelaajaa yhdistää se, että he ovat nousseet tälle tasolle hieman myöhemmällä iällä ja heille kullekin on matkan varrella löytynyt kehityskäyrälle sopiva täsmärooli joko JYPin A-nuorista tai Mestistä pelaavasta JYP-Akatemiasta, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Salmiolla on menossa on viides kausi JYPin liigajoukkueessa. Hyökkääjällä on koossa 148 liigaottelua pisteillä 20+15. Tällä kaudella Salmio iskenyt 17 otteluun pisteet 5+3.

Kanninen pelaa kolmatta kauttaan miesten sarjatasolla. Hyökkääjä on pelannut urallaan 35 liigaottelua, joissa on syntynyt pisteet 2+3. Tällä kaudella Kanninen on merkkauttanut 15 ottelussa pisteet 0+3. Kannisen peliajat kaksinkertaistuivat lokakuun puolivälin jälkeen JYPin loukkaantumisten myötä.

Sund on noussut kuluvalla kaudella JYPin liigajoukkueeseen. Hyökkääjä teki liigadebyyttinsä 17. lokakuuta ottelussa Lukko–JYP. Alkukaudella liigaotteluita on kertynyt kuusi, mutta pistetili on vielä avaamatta. Mestis-otteluita Sundilla on takana jo 80.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen