Böndeltä Stadiin – katso viikkomakasiini

2.11.2015

Muistitko katsoa sunnuntaina Neloselta Liigan Viikkomakasiinin? Jos et, niin voit katsoa jakson nyt myös Liigan verkkosivuilta. Liigan viikkomakasiini niputtaa menneen liigaviikon hienoimmat maalit, komeimmat torjunnat ja kuumimmat puheenaiheet.

Uusimmassa jaksossa tavattiin Alavudella syntynyt HIFK-puolustaja Lauri Taipalus. Toista kautta HIFK:ssa pelaava 27-vuotias Taipalus kertoi sopeutumisesta HIFK:n joukkueeseen.

– Mielestäni olen ihan hyvin sopeutunut. Vähän otti aikaa, mutta joukkue on auttanut niin helppoa on ollut. Kivaa on ollut pääkaupungin kirkkaissa valoissa., Taipalus kertoo.

HIFK:n uudet pelaajat joutuvat seuraa koskevaan tietovisaan.

– Ensimmäisestä kisasta tuli kaikkien aikojen huonoin tulos. Toisessa jo tuplasin tulokseni, mutta en ollut lähelläkään läpipääsyä. Pitää varmaan vielä muutama vuosi pelata, Taipalus naureskelee.

Viikkomakasiini selvitti, millaisia ulkomaalaisvahvistuksien pitäisi olla. Ääneen pääsivät Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki, TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin ja pitkään Liigassa viihtynyt hyökkääjä Eric Perrin.

Viikkomakasiini rankkasi jälleen viikon viisi hienointa maalia ja torjuntaa. Viikon maalista vastasi Kärppien hyökkääjä Mika Niemi. Viikon komein torjunta oli puolestaan Sportin maalivahti Mika Järvisen käsialaa. Katso upeat suoritukset videolta!

* * *

Viikkomakasiini esitetään koko liigakauden ajan Nelosella sunnuntaisin klo 10. Lisäksi uusinta jaksosta tulee sunnuntain myöhäisillassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen