Sport vahvistuu TPS:stä siirtyvällä keskushyökkääjällä

28.10.2015
Sport vahvistuu TPS:stä siirtyvällä keskushyökkääjällä

Kuva: Joonas Salo

Sport on vuokrannut keskushyökkääjä Tero Koskirannan TPS:tä. Koskirannan vuokrasopimus kestää kuluvan kauden loppuun.

Bluesissa juniorivuotensa pelannut Koskiranta on tällä kaudella pelannut turkulaisjoukkueessa 17 ottelua pisteillä 3+3. Urallaan TPS:n lisäksi Bluesia, SaiPaa ja Pelicansia edustanut hyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 438 runkosarjaottelua pistein 73+133=206. Lisäksi tilille on kertynyt 29 playoffs-ottelua pisteillä 7+9.

Sportin pelaajakoordinaattori Matti Virmanen on mielissään Koskirannan saapumisesta.

– Hänen tasoinen pelaaja tulee vahvistamaan hyökkäystämme entisestään. Olemme kaavailleet hänelle isoa roolia ja uskomme Teron pystyvän tekemään tulosta kärkiketjuissamme. Koskiranta on kuulunut Liigan kärkisenttereihin jo monen vuoden ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tässä vaiheessa tämän tasoisen pelaajan auttamaan tavoitteidemme saavuttamisessa, hän kommentoi.

Koskiranta on voittanut urallaan kahdesti SM-hopeaa, joista viimeisin tuli kaudella 2011–12 Pelicansin riveissä. Viime kaudella mies pelasi TPS:n lisäksi lainalla SHL:ssä Färjestadin joukkueessa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen