Ilves-kapteenin kausi ohi

12.10.2015
Ilves-kapteenin kausi ohi

Sami Sandellin kausi päättyi loukkaantumiseen. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Ilveksen kapteeni Sami Sandell joutuu loukkaantumisen takia leikkausoperaatioon, josta kuntoutuminen kestää kauden yli.

– Tämä on Ilvekselle paha takaisku, mutta Samille vielä kovempi. Kaikkea yritettiin, mutta vaihtoehdot eivät auttaneet, joten leikkaushoitoon joudutaan. On aina raskasta menettää pelaajia pitkille sairauslomille – varsinkin nyt, kun kyseessä on joukkueen kapteeni, Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja sanoo.

Ilveksen kapteenina tulee toimimaan loppukauden ajan Tapio Laakso. Ilves etsii aktiivisesti korvaajaa Sami Sandellin paikalle.

- Sairastuvalta on apuja tulossa, kun Matias Sointu palaa jo tällä viikolla ja Tapio Laakso parin viikon sisään. Pelejä on kuitenkin paljon ja uusia vammoja varmasti edessä. Valitettavasti ne vain kuuluvat tähän lajiin, Pajuoja pohtii.


---
Julkaisija: Antti Seppänen