Kärppien avainpelaaja loukkaantui – korvaaja löytyi Sportista

7.10.2015
Kärppien avainpelaaja loukkaantui – korvaaja löytyi Sportista

Aleksi Rekonen siirtyy Vaasasta Ouluun. (Kuva: Matti Kailanto)

Hyökkääjä Aleksi Rekonen siirtyy Sportista Kärppiin marraskuun maajoukkuetaukoon asti kestävällä sopimuksella. Kärppien hyökkäyksestä ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa Julius Junttila ja Esa Pirnes.

22-vuotias Rekonen on pelannut kuluvalla kolme liigaottelua Sportin paidassa pisteillä 1+0. Lisäksi hyökkääjä on edustanut alkukaudella Mestis-joukkue Hermestä kolmessa ottelussa, joissa on syntynyt pisteet 2+1. Viime kaudella Rekonen pelasi vaasalaisten riveissä 53 liigaottelua.

Rekonen debytoi Liigassa kaudella 2013–14. Hyökkääjä on edustanut Sportin lisäksi Liigassa aiemmin Jokereita ja HPK:ta.

Kärppien hyökkääjä Julius Junttila on sivussa tositoimista noin kuukauden verran tiistaisessa Kärpät–Düsseldorf-ottelussa saamansa vamman vuoksi. Junttila joutui jättämään ottelun kesken ensimmäisen erän päätteeksi. Myös hyökkääjä Esa Pirnes on poissa Kärppien pelaavasta kokoonpanosta vielä tämän viikon ajan. Pirneksen odotetaan tekevän paluunsa ensi viikon aikana.

Sportilla on oikeus kutsua Rekonen tarvittaessa takaisin jo ennen marraskuun maajoukkuetaukoa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen