Niclas Lucenius Sportin hyökkäykseen

25.9.2015
Niclas Lucenius Sportin hyökkäykseen

Sport vahvistaa hyökkäystään 26-vuotiaalla Niclas Luceniuksella. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja se sisältää lokakuun loppuun asti kestävän koeajan.

Niclas Lucenius on pelannut urallaan 287 liigaottelua Tapparan ja TPS:n väreissä. Parhaan kautensa hän pelasi kaudella 2009-10, jolloin Tapparan paidassa kertyi 56 ottelussa pisteet 17+29. Lucenius on rikkonut 30 pisteen rajan kolmen liigakauden aikana.

Lucenius on merkkauttanut 287 ottelussaan pisteet 56+92. Lisäksi tilillä on 27 playoffs-ottelua pisteillä 6+9.

Kauden 2011-12 183-senttinen ja 92-kiloinen hyökkääjä vietti KHL:ssä Dinamo Riian joukkueessa. 53 ottelussa turkulaislähtöinen hyökkääjä summasi pisteet 0+15. Lucenius palasi vuoden ulkomaanreissunsa jälkeen Tapparaan, jossa mies kausi 2012-13 toi palkintokaappiin SM-hopeaa. Seuraavat kaksi kautta TUTOn kasvatti vietti kotimaisemissaan Turussa edustaen TPS:ää.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen Luceniuksen hankintaan.

– Haimme vahvistusta tuloksenteko-osastollemme ja uskon, että löysimme etsimämme. Lucenius on kokenut pelaaja, joka on jo osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta tässä Liigassa. Saamme myös lisää variaatioita hyökkäysketjuihin ja ylivoimiin, Jämsä kommentoi.

Lucenius pelaa Sportissa pelinumerolla 2.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen