Ässissä pelaajaliikennettä – Antti Kerälä palaa Poriin

22.9.2015
Ässissä pelaajaliikennettä – Antti Kerälä palaa Poriin

Hyökkääjä Antti Kerälä palaa Poriin. (Kuva: Tomi Natri)

Ässät tiedotti tiistaina, että hyökkääjä Juho Lammikko palaa Pohjois-Amerikkaan. Pelaajavirtaa on myös sisään päin, kun hyökkääjä Antti Kerälä palaa Ässiin.

Antti Kerälä palaa Poriin yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva tryout. Viime kaudella Kerälä pelasi Ässissä 52 ottelua pistein 4+12.

– Antti on meille erittäin tuttu pelaaja. Keskustelimme valmennuksen kanssa ja halusimme Antin meille takaisin. Hän tuo meille lisää kiekollisuutta ja vaihtoehtoja hyökkäykseen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Vahvan alkukauden pelannut 19-vuotias Juho Lammikko siirtyy loppukauden ajaksi Pohjois-Amerikan juniorisarjaan. Hyökkääjä iski alkukauden viidessä ottelussa kaksi maalia. Samalla Ässät ja Lammikko tekivät pelaajasopimuksen kaudesta 2016–2017.

– Juholla oli halu siirtyä samaan joukkueeseen, jossa hän pelasi viime kaudella. Hän koki siirron oman uransa kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi, emmekä halunneet seurana estää siirtoa, Toivola kertoi.

Ässät kertoi myös, että Josh Gratton pelaa Ässissä loppukauden ajan. Hyökkääjän sopimukseen kuului syyskuun loppuun asti ulottuva tryout.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen