Katso, mikä on Liigan #Someliiga-projekti!

1.9.2015
Katso, mikä on Liigan #Someliiga-projekti!

Tässä ovat Liigan #Someliiga-pelaajat. (Kuva: Tomi Natri)

Liiga lanseeraa uuden #Someliiga-projektin. Se tuo pelaajat entistäkin lähemmäs kannattajiaan.

Liiga lanseeraa tulevalle kaudelle uuden some-pelaajat-projektin. Projektin nimi – ja samalla aihetunniste – on #Someliiga.

Jokainen liigaseura on valinnut joukkueestaan erityisen some-pelaajan, joka alkaa korostetun aktiiviseksi eritoten Twitterissä ja Instagramissa. Heidän tiliensä ulkoasu brändätään yhteneväiseksi ja heidän päivityksensä löytää molemmissa välineissä #Someliiga-aihetunnisteella.

Projektin ajatuksena ei ole kahlita tai määrätä pelaajien some-käyttäytymistä, vaan nimenomaan antaa jokaisen olla oma itsensä ja tehdä omalla tavallaan. Ajatuksena on nostaa värikkäiden pelaajien joviaaleja luonteita yleisön tietoisuuteen ja tuoda idolit vielä nykyistäkin lähemmäs kannattajiaan. Kaikki 15 pelaajaa koulutetaan projektiin ja heitä tuetaan siinä kauden aikana tarpeen mukaan.

- Some-läsnäolomme on jo hyvällä tasolla, mutta tämä projekti nostaa sen taas uudelle tasolle. On tiedostettava se tosiasia, että sosiaalinen media on nykymaailmassa valtava ilmiö. Kannattajamme ovat aktiivisia siellä, ja luonnollisesti me haluamme palvella heitä mahdollisimman kattavasti, Liigan viestintä- ja PR-päällikkö Antti Pärnänen perustelee.

- Me Liigassa olemme innoissamme tästä uudesta, piristävästä projektista, hän hymyilee.

#Someliiga alkaa todenteolla sarjakauden alkaessa 11. syyskuuta. Silloin löydät kaikki #Someliiga-pelaajat somesta!


Liigan #Someliiga-pelaajat:

Bluesin pelaaja ilmoitetaan myöhemmin.
KalPa: Samu Perhonen
KooKoo: Ari Vallin
TPS: Jonne Virtanen
Tappara: Alexander Bonsaksen
Ässät: Jarno Kärki
Sport: Teemu Tallberg
HPK: Heikki Liedes
HIFK: Juuso Puustinen
JYP: Mikko Salmio
Pelicans: Henri Heino
Kärpät: Jani Hakanpää
SaiPa: Sam Lofquist
Ilves: Antti Tyrväinen
Lukko: Olavi Vauhkonen


---
Julkaisija: Antti Pärnänen