Tossulätkän SM-kiertue huipentuu – liigapelaajia mukana

6.8.2015
Tossulätkän SM-kiertue huipentuu – liigapelaajia mukana

Narinkkatori tulee jälleen viikonloppuna täyttymään. (Kuva: Dynamite Promotion)

Tossulätkän SM-kiertue huipentuu tulevana viikonloppuna Helsingin Narinkkatorilla järjestettävään lopputurnaukseen ja tähdistöotteluun. Tapahtuma kerää paikalle ison määrän liigapelaajia!

Vuosittain järjestettävä Vivus Street Hockey SM 2015 huipentuu lopputurnaukseen perjantaina ja lauantaina Narinkkatorilla Helsingissä. Paikalle rakennetaan näyttävä Vivus Areena ja kisa-alue. Valtakunnallinen katulätkän SM-kiertue toteutettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2004.

Finaaliturnaukseen Narinkkatorilla osallistuu 24 parasta joukkuetta eli noin 500 pelaajaa, jotka ovat taistelleet tiensä jännittävään finaaliin kuudesta karsintaturnauksesta Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä, Tampereelta, Oulusta ja Tahkolta. Karsintoihin otti osaa lähes 200 joukkuetta, joissa pelasi noin 4000 pelaajaa. Ottelu pelataan perjantain ja lauantain aikana.

Tähdistöottelu vilisee kiekkotähtiä

Tähdistöottelussa areenalla on joka vuosi nähty NHL:n ja Liigan parhaimmistoon kuuluvia suomalaispelaajia. Joukkueissa on lisäksi vuosittain pelannut urheilusta innostuneita kotimaisen musiikki- ja viihdemaailman huippuja. Tähdistöottelu on ohjelmassa lauantaina 8.8. klo 14.

Tähdistöotteluun ilmoittautuneet pelaajat:

Teemu Ramstedt
/ HIFK
Juuso Puustinen / HIFK
Tomas Zaborsky / HIFK
Joonas Rask / HIFK
Henri Tamminen / HIFK
Niclas Lucenius / TPS
Antti Tyrväinen / Ilves
Juhani Tyrväinen / Pelicans
Ville Nieminen / Liigauransa päättänyt Stanley Cup voittaja
Aleksander Barkov /Florida Panthers
Leo Komarov / Toronto Maple Leafs
Markus Granlund / Calgary Flames
Teemu Pulkkinen / Detroit Red Wings
Toni Rajala / Luleå HF (Ruotsi SHL)
Niklas Hagman / Jokerit
Antti Jussi Niemi / ex-Jokerit
Jarkko Ruutu / Columbus Blue Jackets, Euroopan scout
Aleksi Valavuori / tv-persoona
Kim Herold/ laulaja-muusikko
Juha Valvio / Radio City

Tapahtuma-alueella Narinkkatorilla on pelien lisäksi paljon erilaisia oheisohjelmaa ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tuotepromootioita niin pelaajien kuin katsojienkin iloksi. Kiertueen päätapahtuma houkuttelee vuosittain tuhatmäärin yleisöä paikalle. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

Lue lisää tapahtumasta osoitteesta www.streethockey.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen