Lataa Liigan ottelut kalenteriisi tästä!

25.6.2015
Lataa Liigan ottelut kalenteriisi tästä!

Lataa kalenterina -toiminnon avulla saat liitettyä ottelut omaan kalenteriisi.

Nyt pystyt lataamaan Liigan koko otteluohjelman kalenteriisi .ics-tiedostona. Jos et halua kaikkien joukkueiden otteluita kalenteriisi, voit ladata erikseen myös pelkästään haluamasi joukkueen ottelut.

Liiga käynnistyy tuhdilla seitsemän ottelun kierroksella perjantaina 11. syyskuuta. Myös lauantaina 12. syyskuuta pelataan seitsemän ottelua. Avauskierroksien mielenkiinto kohdistuu muun muassa Kouvolaan ja Lappeenrantaan, missä liigatulokas KooKoo ja SaiPa iskevät heti kahdesti yhteen Kaakon derbyssä!

Koko Liigan otteluohjelman pääset lataamaan tältä sivulta. Sivun oikeasta yläreunasta löydät "Lataa kalenterina" -linkin, josta voit ladata otteluohjelman haluamaasi kalenteriin.

Jos et halua kaikkien joukkueiden otteluita kalenteriisi, voit ladata erikseen pelkästään haluamasi joukkueen ottelut. Alta löydät linkit jokaisen joukkueen otteluohjelmaan, josta kalenterin latauslinkki löytyy.

>> Blues
>> HIFK
>> HPK
>> Ilves
>> JYP
>> KalPa
>> KooKoo
>> Kärpät
>> Lukko
>> Pelicans
>> SaiPa
>> Sport
>> Tappara
>> TPS
>> Ässät


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen