Aleksi Laakso siirtyy HPK:sta Sportiin

26.3.2015
Aleksi Laakso siirtyy HPK:sta Sportiin

Puolustaja Aleksi Laakso siirtyy kaksivuotisella sopimuksella HPK:sta Sportin riveihin. Vaasalaisseura kertoi myös, että hyökkääjä Jesse Rantamäki jatkaa joukkueessa kahden vuoden sopimuksella.

25-vuotiaalle Aleksi Laaksolle Kuparisaari on tuttu paikka. Puolustaja edusti Sportia Mestiksessä kaudella 2010-11 yhteensä 33 ottelun verran lainasopimuksella Bluesista. S-kiekon kasvatti on edustanut Liigassa HPK:n lisäksi Pelicansia ja Bluesia. Laakso on pelannut Liigassa yhteensä 347 runkosarjaottelua pisteillä 18+45=63. Lisäksi tilille on kertynyt 11 playoffs-ottelua pisteillä 0+3.

– Hienoa saada Aleksi takaisin. Hän on meille tuttu pelaaja vaikkakin on kehittynyt paljon pelaajana siitä ajasta, kun viimeksi oli täällä. Hän tulee olemaan kiekollisena puolustajana iso palanen ensi kauden joukkuettamme. Hienoa myös, että pystytään tuomaan alueen kasvatteja takaisin Pohjanmaalle, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Jesse Rantamäelle jatkosopimus

Jatkosopimuksen tehnyt Jesse Rantamäki teki liigadebyyttinsä kuluvalla 24. helmikuuta KalPaa vastaan Vaasassa. Laakson tavoin Seinäjoelta lähtöisin oleva Rantamäki pelasi kuluvalla kaudella seitsemän liigaottelua ilman pistemerkintöjä. Pääosan kaudesta Rantamäki edusti Sportia Nuorten SM-liigassa 39 ottelussa, joissa kertyi pisteet 11+14=25.

- Nuori Rantamäki näytti loppukaudesta, että pystyy jo nyt pelaamaan Liigassa yksittäisiä pelejä. Paljon on töitä vielä edessä ja varmasti ensi kausi menee pitkälti vielä isossa roolissa A-junioreissa. Jos ja kun jaksaa tehdä töitä ja kehitys jatkuu, niin Jesse tulee olemaan tulevaisuudessa tärkeä osa Sportin edustusjoukkuetta, päättää Jämsä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen