Pelicans julkaisi tärkeitä jatkosopimuksia

20.3.2015
Pelicans julkaisi tärkeitä jatkosopimuksia

Pelicans on tehnyt kahden vuoden jatkosopimukset hyökkääjä Vili Sopasen ja puolustaja Niko Tuhkasen kanssa. Kesken kuluneen kauden joukkueeseen liittyneet Teddy Da Costa ja Miika Roine jatkavat niin ikään ensi syksynä lahtelaisten riveissä yhden kauden sopimuksella.

Sopanen debytoi lahtelaisten liigamiehistössä jo kaudella 2005-2006. 27-vuotias Sopanen ehti pelata tällä kaudella vain 23 ottelua, joissa hän kokosi pisteet 4+7=11. Kausi päättyi loukkaantumiseen joulukuussa. Toissa kaudella Sopanen oli lahtelaisten paras pistemies.

26-vuotias Tuhkanen vakiinnutti toissa kaudella paikkansa Pelicansin takalinjoilla. Viime kaudella Tuhkanen luuti lahtelaisten puolustuksessa 51 ottelua, joissa keräsi pisteet 5+10=15.

Da Costa ja Roine hankittiin keväällä paikkaamaan Pelicansin vaikeaa loukkaantumistilannetta ja molemmat miehet lunastivat paikkansa kokoonpanossa. 29-vuotias Da Costa johti viimeiset kierrokset Pelicansin ykkösketjua ja ranskalainen kokosi 18 ottelussaan pisteet 3+4. Pitkän loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut 23-vuotias Roine ehti edustaa lahtelaisjoukkuetta 12 ottelussa saldolla 1+3.

Tällä hetkellä Pelicansilla on 20 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Saarinen ja Vehviläinen jatkavat valmennustiimissä

Pelicansin ensi kauden valmennusryhmä on kokonaisuudessaan valmis, kun jo viime kaudella mukana olleet Simo Vehviläinen ja Mikko Saarinen jatkavat myös tulevalla kaudella. Saarinen toimii yhdessä Pasi Nurmisen kanssa Petri Matikaisen apuvalmentajana ja Vehviläinen puolestaan joukkueen videovalmentajana sekä joukkueenjohtajana.


---
Julkaisija: Antti Seppänen