Kärppä-hyökkääjä iski debyytissään kahdesti – katso maalit

10.3.2015

Kärppien 20-vuotias hyökkääjä Aku Kestilä pelasi tiistaina Lahdessa Liiga-uransa avausottelun. Kestilän Liiga-debyytti oli menestys. Ottelussa syntyivät heti kaksi ensimmäistä maalia!

Pyhäjoelta kotoisin oleva Aku Kestilä pääsi tiistaina ensimmäistä kertaa Kärppien Liiga-joukkueen kokoonpanoon. Tuloksena oli heti kaksi maalia. Kestilä pelasi ottelun oululaisten nelosketjussa Mikko Alikosken ja Sakari Mannisen kanssa.

Ensimmäinen maali syntyi toisessa erässä ajassa 32.18. Maalin edestä syntyneen 1–3 johtomaalin alusti Manninen. Debytantin ensimmäisen ja toisen osuman välille jäi aikaa ainoastaan kolme minuuttia ja kahdeksan sekuntia. Ryan Glenn ja Arto Laatikainen syöttelivät Kestilän läpiajoon ajassa 35.26, eikä nuorukainen erehtynyt.

Kestilä kellotti tiistain ottelussa peliaikaa 12.05 minuuttia. Hyökkääjän tehotilasto jäi kaksi osumaa plussalle ja aloitusprosentiksi kirjattiin täysi 100%.

Kestilä on edustanut kuluvalla kaudella Kärppiä Nuorten SM-liigassa. Kärppien kapteenina toiminut Kestilä voitti Nuorten SM-liigan runkosarjan maalipörssin 37 osumallaan. Pistepörssissä sijoitus oli viides, kun 48 ottelussa kertyivät pisteet 37+29=66.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen