Teddy Da Costa jatkaa loppukauden Pelicansissa

13.2.2015
Teddy Da Costa jatkaa loppukauden Pelicansissa

Kuva: Tomi Natri

Tapparasta ottelukohtaisella lainasopimuksella Pelicansissa pelannut Teddy Da Costa jatkaa lahtelaisten riveissä loppukauden.

Keskushyökkääjänä pelaava 28-vuotias ranskalaishyökkääjä Teddy Da Costa on iskenyt kuudessa Pelicansissa pelaamassaan ottelussa pisteet 3+1=4. Alkukaudella hyökkääjä pelasi 22 ottelua Tapparan riveissä, jossa kertyi pisteet 1+3. Da Costa pelasi alkukaudella myös Mestistä LeKin riveissä.

- Teddy on pelannut meillä erinomaisesti ja sopeutunut joukkueeseen nopeasti. Mies omaa erittäin hyvän laukauksen ja on ennen kaikkea hyökkäyspäässä meille todella arvokas, Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen kommentoi Da Costan sopimusta.

Pelicansin sairastuvalta kuuluu myös positiivisia signaaleja. Jesse Rohtla ja Miikka Roine ovat toipuneet pelikuntoon ja kaksikko on matkustanut joukkueen mukana Vaasaan. Roineen pelaaminen Sport-ottelussa on vielä epävarmaa, mutta miehen Pelicans-depyytti nähdään viimeistään ensi tiistaina Isku Areenalla.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen