Repik ja Redenbach Pelicansista Sveitsiin

13.2.2015
Repik ja Redenbach Pelicansista Sveitsiin

Hyökkääjät Michal Repik ja Tyler Redenbach siirtyvät Pelicansista loppukaudeksi Sveitsin A-liigaan.

26-vuotias Michal Repik pelasi Pelicansin paidassa tällä kaudella 48 ottelua pistein 9+22=31 ja oli lahtelaisten paras pistemies. Tshekin uusi seura on Sveitsin liigassa kolmantena oleva EV Zug.

30-vuotias Tyler Redenbach pelasi kuudetta kauttaan Liigassa. Kanadalaissentteri kirjasi 40 ottelussaan pisteet 6+23=29. Yhteensä Redenbach on pelannut Liiga-urallaan 257 ottelua SaiPan, HIFK:n ja Pelicansin riveissä. Loppukauden Redenbach pelaa Sveitsin liigassa neljäntenä olevan HC Davosin joukkueessa.

- Luovuimme ulkomaalaiskaksikosta tässä vaiheessa kautta taloudellisista syistä. Kuluva kausi on ollut taloudellisesti haastava. Näiden pelaajasiirtojen taloudellinen hyöty on seuralle merkittävä, Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna kommentoi siirtoja seuran tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen