Liiga torstaina: Taulukossa ylöspäin

12.2.2015
Liiga torstaina: Taulukossa ylöspäin

Sarjanelonen KalPa (kultakypärä Michal Birner) kohtaa torstaina kotonaan Sportin. (Kuva: Tomi Natri)

Torstain Liiga-kierroksella mielenkiinto kohdistuu Kuopioon, jossa KalPa hakee voittoa Sportista. Kuopiolaiset nousevat varsinaisen peliajan voitolla sarjan kakkospaikalle. Katso illan kolmen ottelun kierroksen kokoonpanomuutokset.

HPK - TPS | Kokoonpanot

HPK:n hyökkäyksestä sivussa ovat Juhani Jasu ja Zach Hamill. Uusina pelaajina kokoonpanoon nousevat Eetu-Ville Arkiomaa ja avauspelinsä Liigassa pelaava 20-vuotias keskushyökkääjä Joona Monto. Puolustuksesta on poissa Juuso Vainio ja Joni Tuulola on mukana pelaavassa kokoonpanossa. Juuse Saros jatkaa HPK:n maalilla.

TPS:n hyökkäyksessä debytoi Jyväskylästä hankittu Joonas Sammalmaa. Myös Julius Vähätalo nousee kokoonpanoon. Puolustuksessa jatkaa edellisen ottelun miehistö. Alexander Georgijev pelaa TPS-maalilla.

KalPa - Sport | Kokoonpanot

KalPa ei ole tehnyt kokoonpanomuutoksia sitten tiistain HIFK-ottelun. Kaksi voittopeliä pelannut Andy Chiodo jatkaa maalilla.

Sport on tehnyt pieniä viilauksia hyökkäykseensä. Joel Kiviranta nousee uutena miehenä kokoonpanoon kakkosketjun laiturin paikalle. Hannu Toivonen pelaa Sport-maalilla.

Pelicans - SaiPa | Kokoonpanot

Pelicans saa sairastuvalta hyökkäykseensä takaisin Antti Jaatisen. Puolustuksessa Eetu Sopanen ottaa Christian Silfverin paikan seitsemäntenä puolustajana. Janne Juvonen jatkaa maalilla.

SaiPa-hyökkäyksestä sivuun on jäänyt Sami Venäläinen, ja Mikael Kuronen palaa kokoonpanoon. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Andreas Bernard aloittaa SaiPan maalilla.


---
Julkaisija: Antti Seppänen