Kärpät kiinnitti nuoria pelaajiaan

4.2.2015
Kärpät kiinnitti nuoria pelaajiaan

Nuorten maailmanmestari Saku Mäenalanen jatkaa Kärppien paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Tomi Natri)

Hyökkääjät Simon Suoranta ja Saku Mäenalanen jatkavat Kärppien paidassa myös kaudella 2015-16, kun seura käytti sopimuksiin liittyneet optiot. Tulokaspuolustaja Markus Nutivaara solmi jatkosopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2018.

- Kaikki kolme nuorta ovat osa Kärppien tulevaisuutta. On ollut hienoa nähdä heidän kehityksensä ja olemme tyytyväisiä, että kaikkien kanssa löytyi yhteinen ajatus tulevaisuudesta, sanoo Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

22-vuotias Simon Suoranta on Vaasan Sportin kasvatti. Menossa on neljäs kausi Kärpissä. Tällä kaudella Suoranta on pelannut Kärppien riveissä 28 ottelua (2+2). Kärppä-uralla otteluita on takana 129.

Nuorten maailmanmestari ja vuoden 2014 MM-kisojen maalikuningas Saku Mäenalanen, 20, pelaa toista kauttaan Liigassa. Tällä kaudella Mäenalanen on pelannut 14 ottelua (4+1) Kärpissä ja kahdeksan ottelua (1+0) Pelicansissa.

Kärppien puolustuksen vakiopelaajiin noussut 20-vuotias Markus Nutivaara pelaa avauskauttaan pääsarjatasolla. Takana on 32 ottelua Liigassa pistein 0+2. Nutivaara kuuluu tulokkaiden tehopörssin kärkimiehiin lukemalla +7.


---
Julkaisija: Antti Seppänen