Tommi Paakkolanvaara Pelicansista Sveitsin liigaan

31.1.2015
Tommi Paakkolanvaara Pelicansista Sveitsin liigaan

Kuva: Jiri Halttunen

Keskushyökkääjä Tommi Paakkolanvaara siirtyy Lahden Pelicansista Sveitsin jääkiekkoliigassa pelaavaan Luganoon.

31-vuotias hyökkääjä on edustanut Pelicansia kuusi kautta. Pelicansin kapteenistoon usean vuoden ajan kuulunut Paakkolanvaara kärsii tällä hetkellä loukkaantumisesta, mikä on pitänyt miehen poissa kolmesta edellisestä ottelusta.

- Kun Sveitsistä tuli yhteydenotto, niin seura antoi mahdollisuuden tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Minulla on sopimus katkolla kesällä, joten näyttöpaikka ulkomailla tulee parhaaseen mahdolliseen saumaan, Paakkolanvaara kommentoi siirtoa.

Paakkolanvaara pelasi tällä kaudella Pelicansin riveissä 42 ottelua pistein 13+11=24 ja oli joukkueensa paras maalintekijä. Liiga-urallaan hän on pelannut Kärppien ja Pelicansin paidassa yhteensä 543 ottelua (78+124=202).


---
Julkaisija: Antti Seppänen