Sointu Ilvekseen – Moisio TPS:ään

26.1.2015
Sointu Ilvekseen – Moisio TPS:ään

Matias Sointu ja Patrik Moisio vaihtavat peliasut vaihtoon.

Ilves ja TPS ovat sopineet kahdesta pelaajasiirrosta. Matias Sointu palaa Ilvekseen, ja Patrik Moisio siirtyy samalla TPS:n riveihin.

Kauden 2012–13 jälkeen Ilveksestä TPS:ään siirtynyt Matias Sointu palaa kasvattajaseuraansa Ilvekseen loppukauden mittaisella sopimuksella. Tällä kaudella hyökkääjä on laukonut TPS:ssä 42 ottelussa kymmenen maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Kahdeksassa CHL-ottelussa Sointu teki pisteet 3+1=4.

24-vuotias laitahyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 246 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt pisteet 45+63=108. Soinnun piste-ennätys on kaudelta 2012–13, jolloin hyökkääjä iski Ilveksessä 56 ottelussa 14+18=32 pistettä.

- Olemme hakeneet hyökkäykseen vahvistusta, osaltaan myös aiempien pelaajasiirtojen ja joukkuetta vaivanneiden loukkaantumisten vuoksi. Sointu on todistanut pystyvänsä tekemään pisteitä Liigassa, ja hän tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme, kommentoi Ilveksen urheilutoimenjohtajaa Juha Pajuoja.

22-vuotias Patrik Moisio siirtyy takaisin kasvattajaseuransa TPS:ään kevääseen 2016 asti ulottuvalla sopimuksella. Moisio on pelannut kuluvalla kaudella Ilveksessä 19 Liiga-ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Jäähyminuutteja hyökkääjällä on kasassa 60. Moisio on edustanut Liigassa Ilveksen lisäksi myös Ässiä. Yhteensä Moisiolla on Liiga-otteluita kasassa 25, joissa on syntynyt pisteet 2+1=3.

- Moisio tuo joukkueeseemme kaivattua energiaa ja fyysisyyttä, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen