Blues kaatoi HIFK:n – Niemiselle nollapeli

22.1.2015
Blues kaatoi HIFK:n – Niemiselle nollapeli

Kuva: Tomi Natri

Liigan Veikkauskierrokset käynnistyivät torstaina Espoossa, kun Blues kaatoi HIFK:n lukemin 4–0. Joukkueiden kauden kaikki keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet kotivoittoihin. Illan ainoassa ottelussa Bluesin Jani Nieminen pelasi kauden toisen nollapelinsä.

Blues – HIFK 4–0 (2–0,0–0,2–0) | Tilastot

Veikkauskierrokset avannut Bluesin ja HIFK:n kohtaaminen oli joukkueiden kauden seitsemäs keskinäisen kohtaaminen. Blues johtaa nyt kauden keskinäisiä kohtaamisia voitoin 5–2. Kaikki ottelut joukkueiden välillä tällä kaudella ovat päättyneet kotivoittoihin.

Torstaina Blues aloitti räväkästi, kun Ville Korhonen iski Bluesin johtoon jo ajassa 02.44. Maali myötä vahvaa kautta pelaava Korhonen sivuaa Liiga-uransa maaliennätystä kaudela 2009–10, jolloin hän iski Ilveksen paidassa nyt koossa olevat 12 osumaa. Blues iski avauserässä vielä kertaalleen, kun Siim Liivik karkasi alivoimalla läpiajoon ja vei espoolaiset 2–0 johtoon. Osuma oli Liivikille kauden viides.

Toinen erä Barona Areenalla mentiin maaleitta. Blues ratkaisi ottelun kolmannen erän alussa, kun ottelun tehokkain pelaaja Miro Aaltonen (1+1) iski kauden 12. osumallaan eron jo kolmeen maaliin. Virolaishyökkääjä Robert Rooba kaunisteli vielä lukemia iskemällä espoolaisten neljännen osuman.

Ottelussa 29 kertaa torjumaan joutunut Bluesin maalivahti Jani Nieminen pelasi kauden toisen nollapelinsä. Nieminen pelasi ennen tätä iltaa viimeksi Bluesin maalilla 11. tammikuuta.

> > Katso ottelun kaikki maalit tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen