Toni Kallela Tapparasta Ilvekseen

14.1.2015
Toni Kallela Tapparasta Ilvekseen

Kallelan Ilves-debyytissä tupsukorvat hävisivät Tapparalle. (Kuva: Tomi Natri)

Ilves tiedotti muutama tunti ennen keskiviikon paikallisottelun alkua tehneensä loppukauden sopimuksen Tapparan sopimuspelaajiin kuuluneen Toni Kallelan kanssa.

22-vuotias Toni Kallela on pelannut kuluvalla kaudella kaksi Liiga-ottelua Tapparassa ilman pistemerkintöjä ja 30 Mestis-ottelua LeKin riveissä, joissa on syntynyt pisteet 12+12=24. Viime kaudella Kallela teki 14 Liiga-ottelussa Tapparan paidassa pisteet 4+2=6 ja Mestiksen LeKissä 34 ottelussa 12+11=23.

Kaudella 2011-12 KalPassa pelatessaan Kallela voitti nuorten SM-liigan pistepörssin takoen 45 ottelussa peräti 75 pistettä. Kallela teki Liiga-debyyttinsä kaudella 2011–12 KalPa-paidassa. Yhteensä Kallela on pelannut Liigassa keskiviikko mukaan lukien 36 ottelua pisteillä 4+3=7. Mestiksessä Kallela on edustanut LeKin lisäksi myös SaPKoa.

Kallela pelasi keskiviikkona Ilveksen ykköskentässä numerolla 44.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen