Nuorille TPS-lupauksille jatkosopimukset

12.1.2015
Nuorille TPS-lupauksille jatkosopimukset

Oskari Siiki ja Elmeri Eronen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimukset turkulaisseuran kanssa.

Oskari Siiki on alkanut pikku hiljaa vakiinnuttaa paikkaansa TPS:n kokoonpanossa tällä kaudella. 19-vuotias laitahyökkääjä debytoi Liigassa viime kaudella, jolloin otteluita kertyi kaksi. Kuluvalla kaudella Siiki on ollut TPS:n kokoonpanossa 11 kertaa. Otteluissa on tilille kertynyt yksi syöttöpiste

– Sopimuksesta on hyvät fiilikset. TPS on kasvattajaseurani, joten mielelläni jatkan joukkueessa, Siiki iloitsee.

19-vuotias Elmeri Eronen on ollut kuluvalla Liiga-kaudella TPS:n kokoonpanossa kahdeksassa ottelussa, mutta kauden ensimmäiset minuutit tulivat lauantaina 10. tammikuuta Oulussa. Eronen teki Siikin tavoin Liiga-debyyttinsä viime kaudella, jolloin otteluita kertyi kaksi.

– Haaveenani on aina ollut ammattilaisuus ja toivottavasti se tämän sopimuksen myötä onnistuu. Yritän saada vakiinnutettua paikkani kokoonpanossa, Eronen toivoo.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen