Latvala, Juvonen ja Pöyhönen jatkavat Pelicansissa

5.1.2015
Latvala, Juvonen ja Pöyhönen jatkavat Pelicansissa

Pelicans tiedotti kolmen pelaajan jatkosopimuksista. Konkaripuolustaja Jan Latvalan sopimus kattaa tulevan kauden. Janne Juvosen ja Marko Pöyhösen sopimukset jatkuvat kauden 2016-17 kauden loppuun asti.

20-vuotias Janne Juvonen pelaa vahvaa kautta. Maalivahti on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua torjuntaprosentilla 92,32. Kauden aikana on tullut myös yksi nollapeli. Juvonen debytoi Liigassa kaudella 2011-12, jolloin hän pääsi torjumaan myös SM-finaaleissa.

27-vuotias Marko Pöyhönen pelaa jo yhdeksättä kauttaan Pelicansin Liiga-joukkueessa. Työteliäs hyökkääjä on iskenyt kuluvan kauden 25 ottelussa pisteet 6+3=9. Yhteensä Liiga-urallaan Pöyhönen on pelannut 301 ottelua pisteillä 23+43=66. Hyökkääjä on edustanut koko Liiga-uransa Pelicansia.

Liigan vanhin pelaaja (42 vuotta) Jan Latvala on merkkauttanut kauden 29 ottelussa pisteet 1+12=13. Konkaripuolustajan tehotilastokin näyttää plussaa neljän maalin verran. Latvalalla on menossa tällä hetkellä 23. Liiga-kausi. Otteluita on kertynyt kunnioitettavat 1154, joissa on syntynyt 114+304=418 pistettä. Pelicansin lisäksi Latvala on edustanut Liigassa JYPiä ja Jokereita.

> > Katso Pelicans-TV:sta pelaajien kommentit jatkosopimuksista


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen