Junttila ja Alikoski jatkavat Kärpissä

22.12.2014
Junttila ja Alikoski jatkavat Kärpissä

Mikko Alikoski debytoi Kärppien Liiga-joukkueessa kaudella 2003-04. (Kuva: Matti Kailanto)

Kärpät tiedotti, että hyökkääjät Julius Junttila ja Mikko Alikoski jatkavat oululaisseurassa. Alikosken sopimus on kaksivuotinen ja Junttilan yksivuotinen.

Julius Junttila on pelannut kuluvalla kaudella 22 Liiga-ottelua, joissa ovat syntyneet pisteet 5+7=12. Mikko Alikoskella on kuluvalta kaudelta kasassa 26 ottelua pistein 1+1=2.

- Omavaraisuus on ollut Kärppien perusajatus ja tämän päivän sopimukset ovat luontevaa jatkoa sille ajattelulle. Olemme seurana erittäin tyytyväisiä, että omat kasvattimme halusivat jatkaa, kehui Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Tänä syksynä A-maajoukkueessa debytoinut 23-vuotias Junttila teki vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kärppien luistelukoulusta uransa aloittanut Junttila oli iloinen sopimuksesta.

- Hyvä ja hieno asia. Kärpissä pelaaminen on aina ollut ykkösvaihtoehto ja uskon, että tämä on oman kehitykseni kannalta edelleen paras vaihtoehto, sanoi Junttila.

Junttilan kaudessa on ollut valonsa ja varjonsa.

- Hienoa, että pääsin Karjala-turnaukseen Leijoniin, mutta harmittaa loukkaantuminen, joka on pitänyt minut nyt pois peleistä, mietti Junttila syksyään.

Tällä kaudella 400. Liiga-ottelun rajan ylittänyt 28-vuotias Alikoski teki Kärppien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

- Loistava juttu, että saa jatkaa joukkueessa ja seurassa, jossa on tekemisen meininki ja hyvä ilmapiiri. Päätös oli todella helppo, hymyili Alikoski.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen