Ville Korhonen jatkosopimukseen Espoo Bluesin kanssa

12.12.2014
Ville Korhonen jatkosopimukseen Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on Ville Korhoselle Liiga-uran toinen seura. (Kuva: Tomi Natri)

Espoo Blues ja hyökkääjä Ville Korhonen ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus kestää vuoden 2017 kevääseen saakka.

Kuluvalla kaudella Espooseen siirtynyt Ville Korhonen on ollut Bluesin toiseksi tehokkain maalintekijä yhdeksällä osumallaan. Hyvänä kahden suunnan hyökkääjänä tunnettu Korhonen on iskenyt kauden 27 ottelussa pisteet 9+5=14. 27-vuotias Korhonen on pelannut urallaan jo 494 Liiga-ottelua pisteillä 66+60=126. Playoffs-otteluita Korhoselle on Liigassa kertynyt 44 pisteillä 3+8=11.

– Ville on pelannut todella hienosti Espoossa ja on osoittanut jokapäiväisellä tekemisellään olevansa Bluesin mies seuraavat kaksi kautta, kommentoi Espoo Bluesin GM Peter Ahola.

Kuluva kausi on Korhoselle kymmenes Liigassa. Aiemmin urallaan Korhonen on edustanut vain kasvattajaseuraansa Ilvestä. Espoo Blues on hyökkääjän uran toinen seura.

– Olen viihtynyt Espoossa, täällä on ollut hyvä olla ja on myös hyvä jatkaa. Olen saanut pelata paljon ja uskon, että valmentajat ovat pitäneet tekemisestäni. Sain Bluesista juuri sitä vaihtelua mitä halusinkin kun lähdin Tampereelta, joten loppujen lopuksi tämä oli aika helppo päätös, kommentoi Korhonen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen