Simo-Pekka Riikola jatkaa SaiPassa

10.12.2014
Simo-Pekka Riikola jatkaa SaiPassa

SaiPa on solminut kauden 2015–2016 kattavan jatkosopimuksen puolustaja Simo-Pekka Riikolan kanssa.

Simo-Pekka Riikola on Joensuussa syntynyt ja Jokipojissa kiekkouransa aloittanut 22-vuotias puolustaja, joka pelasi SaiPassa C-ja B-junioreissa ennen siirtymistään KalPaan. Hän palasi takaisin Lappeenrantaan kesken kauden 2012–2013. SaiPassa hän on pelannut 106 Liiga-ottelua pistein 10+24=34. Kuluvalla kaudella pistetili on karttunut ennätystahtiin Riikolan kerättyä 24 ottelussa pisteet 5+6=11.

- Olen tykännyt olla Lappeenrannassa. Minusta tuntuu, että olen kehittynyt koko ajan. Valmennus on tuttu ja tiedän tarkalleen mitä he minulta haluavat ja toisaalta tiedän mitä pelaajana voin saada täältä. Ei tämä loppupeleissä ollut millään tavalla vaikea päätös, kertoo Riikola.

Kuluvaan kauteen puolustaja on melko tyytyväinen, mutta näkee, ettei kaikkia kortteja ole vielä pöytään lyöty.

- Ihan kohtuullisesti kausi on mennyt. Omassa tekemisessä on ollut paljon hyvää, mutta vielä pystyn tästä parantamaan ihan jokaisella osa-alueella paljon, päättää Riikola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen