Robert Rooba jatkaa Espoo Bluesissa

4.12.2014
Robert Rooba jatkaa Espoo Bluesissa

Espoo Blues tiedotti tehneensä 1+1 -vuotisen sopimuksen 21-vuotiaan virolaishyökkääjä Robert Rooban kanssa. Alkanut kausi on Rooballe seitsemäs Bluesin organisaatiossa.

Kuluvalla kaudella Robert Rooba on pelannut Bluesin paidassa 22 ottelua saalistaen kaksi syöttöpistettä. Jääaikaa isokokoiselle laitahyökkääjällä on kertynyt reilut 11 minuuttia ottelua kohden.

Tallinnasta kotoisin oleva Rooba siirtyi Espoo Bluesin junioreihin kaudeksi 2008-2009, jolloin koko kausi meni C-junioreiden mukana. Rooba teki Liiga-debyyttinsä tammikuussa 2012. Viime kaudella Rooba vakiinnutti paikkansa Liiga-joukkueesta pelaten 36 Liiga-ottelua.

– On hienoa, että Blues halusi jatkaa sopimusta kanssani. Olen viihtynyt Espoossa todella hyvin nyt kuusi vuotta ja olen iloinen, että pystyn jatkamaan kehityspolkuani joka on vielä kesken. Näen itse, että Blues on minulle paras paikka kehittyä pelaajana, Rooba kommentoi.

Viron maajoukkueessa viime vuosina varakapteenina toiminut Rooba valittiin IIA-divisioonan vuoden 2014 maajoukkueturnauksen parhaaksi hyökkääjäksi, kun mies iski Viron paidassa viidessä ottelussa tehot 6+8.

– Uskomme että Rooba tulee ottamaan Espoossa seuraavan askeleensa jääkiekkoilijana. Työmoraali, halu ja päättäväisyys jääkiekkoilijana antavat siihen kaikki edellytykset, kommentoi Espoo Bluesin GM Peter Ahola


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen