Sport julkisti kolme jatkosopimusta

3.12.2014
Sport julkisti kolme jatkosopimusta

Vaasan Sportin kauden 2015-16 joukkueen rakentaminen etenee kolmella uudella jatkosopimuksella. Kotkapaidassa jatkavat puolustaja Ari Gröndahl sekä hyökkääjät Jarkko Immonen ja Tomi Körkkö.

Keskushyökkääjä Jarkko Immonen, 30, edustaa joukkueen kokeneempaa kaartia. Ensi kauden kattavalla sopimuksella jatkava Immonen saavutti lokakuun lopussa 500 runkosarjan rajan. 25 ottelussaan Immonen on koonnut pisteet 5+5=10.

Tomi Körkkö, 23, jatkaa Sportissa kaksivuotisella sopimuksella kevääseen 2017. Ari Gröndahlin, 25, sopimus kattaa kauden 2015-16.

- Kaikki kolme sopimusta ovat tärkeitä palasia tulevaisuutta ajatellen. Gröndahlin otteet ovat hiukan ailahdelleet, mutta uskomme että hän kasvaa ja kehittyy hyväksi Liigapelaajaksi. Körkkö on meidän näköinen pelaaja, hän tekee joka päivä ison määrän töitä joukkueen eteen ja uskomme, että hänellä on potentiaali kehittyä edelleen. Immosen startti oli hankala loukkaantumisen vuoksi, mutta hän on parantanut sekä parantaa koko ajan ja on viime aikoina näyttänyt, että pystyy tekemään tulosta tässä sarjassa, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sportin sopimuspelaajat 2015-16
Tilanne 3.12.2014

Puolustajat
Ari Gröndahl
Eetu Heikkinen
Jesse Väkelä
Oskari Manninen
Mikko Pukka

Hyökkääjät
Felix Westermarck
Roope Kuhakoski
Erik Riska
Aleksi Rekonen
Joel Kiviranta
Samuli Kivimäki
Lassi Kokkala
Teemu Tallberg
Tomi Körkkö
Jarkko Immonen
Charles Bertrand

Seuran optioilla:
Ville Leskinen
Petri Lammassaari
Mika Kujanpää
Teemu Henritius


---
Julkaisija: Antti Seppänen