Mike Brennanille loppukauden sopimus Sportiin

30.11.2014
Mike Brennanille loppukauden sopimus Sportiin

Yhdysvaltalaispuolustaja Mike Brennan jatkaa Sportissa kauden loppuun asti. Brennan vakuutti seurajohdon marraskuun loppuun asti kestäneellä koeajalla.

28-vuotias Mike Brennan on pelannut kuluvalla kaudella 17 Liiga-ottelua pisteillä 1+4=5. Puolustajan tehotilasto on yhdeksän maalin miinuksen puolella. Lisäksi rangaistusminuutteja on kertynyt 56. Liiga-uransa avausmaalin Brennan teki 15. marraskuuta JYPiä vastaan

– Brennan jatkaa joukkueessa koko loppukauden. Olemme olleet tyytyväisiä Miken otteisiin. Hän on tuonut joukkueeseen sen mitä haimme: hyvää ja kovaa puolustuspelaamista sekä johtajuutta koppiin, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Kuluva kausi on puolustajalle toinen Euroopassa. Viime kaudella Brennan kiekkoili Saksan DEL-liigassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen