Marko Virtaselle jatkosopimus JYPin päävalmentajana

21.11.2014
Marko Virtaselle jatkosopimus JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin liigajoukkueen päävalmentajana myös kauden 2015-16, kun seura päätti käyttää sopimukseen liittyneen option.

46-vuotias Virtanen aloitti JYPin päävalmentajana keväällä 2013.

– JYP on urheilullisesti hyvässä kehitysvauhdissa. Marko Virtanen on päävalmentajana nostanut rohkeasti ja onnistuneesti paljon nuoria pelaajia liigajoukkueeseen. Hän on tehnyt tätä työtä päävalmentajana vasta puolitoista kautta, joten lisäkausi on hyvin luonnollinen jatko menossa olevalle työlle, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

JYP tiedottaa lisäksi tehneensä kauden 2015-16 kattavat jatkosopimukset Markus Nenosen, Mikko Salmion, Valtteri Hietasen, Aleksi Salosen ja Valtteri Kemiläisen kanssa käyttämällä sopimuksessa olleet seuraoptio-oikeudet.


---
Julkaisija: Antti Seppänen