Ässät solmi jatkosopimuksia lupaustensa kanssa

20.11.2014
Ässät solmi jatkosopimuksia lupaustensa kanssa

Teemu Vuorisalo on ennätänyt jo avaamaan pistetilinsä Liigassa.

Ässät tiedotti solmineensa kaksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Teemu Vuorisalon ja  hyökkääjä Joonas Huovisen kanssa.

- Hienoa, että lupaavat pelaajat haluavat jatkaa Ässissä. Etenemme molempien kanssa maltillisesti ja uskomme, että he ottavat viimeistään ensi kaudella paikat vakiokokoonpanostamme, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi

Puolustaja Teemu Vuorisalo on 19-vuotias Ässien oma kasvatti. Puolustaja pelaa ensimmäistä kattaan Liigassa. Tähän mennessä hän on pelannut 14 Liiga-ottelua pisteillä 0+1=1. Ässien Liiga-joukkueen lisäksi puolustaja on pelannut tällä kaudella myös Ässien A-nuorissa.

– Vuorisalo on ollut koko kauden alle 20-vuotiaiden maajoukkueringissä ja hän taistelee MM-kisapaikasta. Hän on hyvä lupaava puolustaja, jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä, kertoi Toivola.

20-vuotias Joonas Huovinen on täksi kaudeksi Pohjois-Amerikan juniorisarjasta Ässiin siirtynyt hyökkääjä. Huovinen on pelannut tällä kaudella Liigassa seitsemän ottelua ilman pistemerkintöjä. Nuorten SM-liigassa Huovinen on pelannut tällä kaudella 14 ottelua pisteillä 9+6=15.

– Huovinen on todella potentiaalinen hyökkäyssuunnan pelaaja, totesi Toivola. 


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen