TPS solmi jatkosopimukset nuorten lupaustensa kanssa

3.11.2014
TPS solmi jatkosopimukset nuorten lupaustensa kanssa

Teemu Lämsä (vas.) ja Matias Pulli (oik.) allekirjoittivat kaksivuotiset jatkosopimukset.

HC TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Teemu Lämsän ja Matias Pullin kanssa. Aikaisemmin turkulaisjoukkue on solmi jatkosopimukset nuorista pelaajistaan Mikko Rantasen ja Julius Vähätalon kanssa.

18-vuotias hyökkääjä Teemu Lämsä on pelannut kuluvalla kaudella 11 Liiga-ottelua, joissa on syntynyt pisteet 0+1=1. TUTO-kasvatti Lämsä teki debyyttinsä Liigassa jo viime kaudella, kun hänelle kertyi yksi pelattu ottelu. Kuluvalla kaudella Lämsä on pelannut myös Nuorten SM-liigaa TPS:n paidassa.

Lämsää vuotta vanhempi Matias Pulli on pelannut myös kuluvalla kaudella 11 Liiga-ottelua. TPS-kasvatti debytoi Liigassa viime kaudella, jolloin tilille kertyi kolme pelattua ottelua. Puolustajan pistetili on Liigassa vielä avaamatta.

– Tämä on sitä rakennustyötä, jolla haluamme rakentaa menestyvän ja turkulaisen tulevaisuuden Liiga-joukkueellemme. Nämä pojat ovat jo tänä vuonna päässeet hyvin Liigan rytmiin kiinni, kommentoi urheilutoimenjohtaja Ari Vuori tuoreita jatkosopimuksia.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen