Arto Laatikainen Kärppien puolustukseen

19.10.2014
Arto Laatikainen Kärppien puolustukseen

34-vuotias puolustaja Arto Laatikainen liittyy puolustajien loukkaantumisista kärsivän Kärppien riveihin kahdeksan ottelun sopimuksella.

Kokenut Arto Laatikainen on pelannut Liigassa yhteensä 666 ottelua pisteillä 64+162=226. Lisäksi tilillä on myös 74 playoffs-ottelua, joissa on syntynyt pisteet 8+28=36.

– Laatikainen pelaa meillä kuusi Liiga- ja kaksi CHL-ottelua, sanoo Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kuluvalla kaudella Laatikainen on pelannut viisi ottelua TPS:n paidassa. Aikaisemmilla kausilla Laatikainen on edustanut Liigassa Bluesia ja JYPiä. Kaudet 2008–11 puolustaja pelasi Ruotsissa, jossa joukkueina olivat Färjestad ja Södertälje.

Kaudella 2007–08 Laatikainen valittiin Liigan parhaaksi puolustajaksi. Lisäksi puolustaja voitti Suomen mestaruuden JYPin paidassa keväällä 2012.

– Meillä on kolme puolustajaa pois ja on hienoa, että saatiin Laatikainen näin nopealla aikataululla Kärppiin, sanoo Aho.

Laatikainen pelaa Kärppien riveissä jo tiistaina, jolloin Kärpät kohtaa Oulussa Ilveksen. Kärppien riveistä on tiistaina poissa puolustajat Mikko Niemelä, Ari Vallin ja Adam Masuhr sekä maalivahti Iiro Tarkki.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen