Mäenalanen ei jatka Pelicansissa – nuorille jatkosopimukset

17.10.2014
Mäenalanen ei jatka Pelicansissa – nuorille jatkosopimukset

Pelicansin paidassa on pelannut tällä kaudella jo viisi oman kiekkokoulun läpikäynyttä Liiga-debytanttia. (Kuva: Jiri Halttunen)

Pelicans on kirjoittanut mallia 2+1 vuotta olevat sopimukset Hannes Björnisen ja Taavi Vartiaisen kanssa. Kärpistä alun perin marraskuun alkuun ulottuvalla sopimuksella lainalle Pelicansiin tulleen Saku Mäenalasen sopimus on purettu hieman etuajassa.

Tällä kaudella Liiga-joukkueeseen murtautuneet Hannes Björninen ja Taavi Vartiainen ovat osoittaneet vastuun myötä olevansa jo nyt Liiga-tason kiekkoilijoita ja molemmat tulevat olemaan tärkeä osa Pelicansin tulevaisuuden suunnitelmia.

Saku Mäenalanen ehti edustaa Pelicansia yhdeksässä ottelussa, joissa syntyi yksi maali. Hyökkääjä oli tärkeä apu joukkueen kärsiessä lukuisista loukkaantumisista. Sopimuksen purun syynä oli halu taata omille junioreille peliaikaa, sillä viime otteluissa kaikki pelikuntoiset hyökkääjät eivät ole mahtuneet kokoonpanoon. Pelicansin paidassa on pelannut tällä kaudella jo viisi oman kiekkokoulun läpikäynyttä Liiga-debytanttia.

– Sekä jatkosopimukset että Mäenalasen lainasopimuksen purku ovat molemmat seurausta samasta intressistä, minkä mukaan Pelicans haluaa satsata lahtelaisen kiekon tulevaisuuteen ja taata omille junioreille riittävä määrä peliaikaa, kommentoi Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen