Pasi Puistola lainasopimuksella Tapparasta KalPaan

16.9.2014
Pasi Puistola lainasopimuksella Tapparasta KalPaan

KalPa lainaa 36-vuotiaan puolustaja Pasi Puistolan marraskuun maaottelutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella Tapparasta.

Pasi Puistola on edustanut Tapparan lisäksi Liigassa kasvattajaseuraansa Ilvestä. Puistola on pelannut Liigassa 521 ottelua pisteillä 44+93=137. Lisäksi hänellä on tilillään Liigasta 71 playoffs-ottelua pisteillä 6+11=17.

Kuluvalla kaudella Puistola on ollut tamperelaisten kokoonpanossa kolmessa ottelussa.

– Jokelan Mikko on sivussa arviolta noin marrastaukoon asti ja hänen loukkaantumisen takia tarvitsimme leveyttä puolustukseen. Puistola sopii meidän kiekolliseen pelitapaan hyvin, oli helppo tehdä tämä päätös. Saamme puolustukseen kokeneen, taitavan ja laadukkaan pelaajan, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Puistola liittyy savolaisjoukkueen vahvuuteen keskiviikkona Turussa ja pelaa ensimmäisen kerran KalPa-paidassa torstain vierasottelussa TPS:ää vastaan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen