Espoo Blues julkisti kauden 2014-15 kapteenistonsa

11.9.2014
Espoo Blues julkisti kauden 2014-15 kapteenistonsa

Espoo Bluesin kapteenistoon kuuluu kaudella 2014-15 viisi pelaajaa. Kapteenin C-kirjainta rinnassaan kantaa viime kauden tapaan hyökkääjä Kim Hirschovits. Varakapteenin A-kirjainta puolestaan kantavat viime kaudella joukkueen vahvuuteen liittyneet puolustaja Olli Malmivaara sekä hyökkääjä Siim Liivik. Kapteenistoon kuuluvat lisäksi kolmannen kautensa Espoossa aloittava puolustaja Mikko Kuukka sekä voimahyökkääjä Kai Kantola.

– Kim Hirschovits on huolehtiva pelaaja, joka välittää muista pelaajista. Hän auttaa pelaajia sekä järjestelee paljon yhteistä tekemistä joukkueelle. Kim on myös johtava pelaaja kaukalossa, joten olisi vaikeaa kuvitella jotain muuta pelaajaa kantamaan kapteenin C:tä tällä kaudella, Espoo Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho kertoo kapteenivalinnan taustoja Bluesin tiedotteessa.

– Olli Malmivaaralla ja minulla alkaa jo kahdeksas kausi yhdessä, joten tunnemme toisemme hyvin. Olli tietää hyvin minkälaista toimintaa haluamme - hän tietää mitä minä ajattelen ja ajan takaa, ja pystyy näin auttamaan joukkuetta. Olli on myös edelleen yksi Liigan parhaimmista puolustavista puolustajista.

– Siim Liivik on ollut jo viime vuonna johtava pelaaja pukuhuoneessa. Hän on hyvä ja ajatteleva persoona, ja sopii hyvin Hirschovitsin ja Malmivaaran kanssa kapteenistoon. Siimistä löysimme sellaisen pelaajan, joka pystyy myös johtamaan joukkuetta sekä auttamaan valmennusta ja kanssapelaajiaan.

– Kapteenistoon kuuluu lisäksi Kai Kantola ja Mikko Kuukka. Kai on monesta syystä mukana, mutta yksi isoimmista syistä on hänen iso halunsa mennä eteenpäin ja hän on hyvä esimerkki joukkueessa. Hän toimii myös hyvänä linkkinä ulkomaalaispelaajien kanssa. Mikko Kuukka on ollut jo useamman vuoden Espoossa ja on pukukopissa äänekäs pelaaja. Kun käymme porukassa asioita läpi, on hyvä että kapteeniston useammalta jäseneltä tulee kommentteja valmennukselle. Jos joku kapteeniston jäsenistä on kokoonpanosta pois, voi aina jonkun näistä pelaajista nostaa A:ta kantamaan.

(Kuva: Espoo Blues / Duotone)


---
Julkaisija: Antti Seppänen