EA julkaisee NHL15 –pelistä Liiga Edition -keräilyversion

22.8.2014

Liiga-kausi 2014–15 lähenee kovaa vauhtia. Nyt sinulla on mahdollisuus ennakkotilata kovimpaan kiekkokuumeeseen NHL 15 -peli oman suosikkijoukkueesi kannella.

EA Sports ja Liiga julkaisevat yhteistyössä erityisen EA SPORTS Liiga Edition -keräilyversion, joka sisältää NHL 15 -pelin lisäksi halutulle Liiga-joukkueelle personoidut Steel Book -kannet sekä 15€ arvosta Hockey Ultimate Team -sisältöä. EA SPORTS Liiga Edition on saatavilla rajoitetun ajan ennakkotilaustuotteena Prisma.fi verkkokaupassa ja GameStopissa tästä päivästä eteenpäin.
NHL 15 Liiga Editionin ennakkotilaavat fanit voivat valita oman suosikkinsa 14 eri joukkueen kannesta. Omat upeat metallikannet ovat saaneet niin tuore Liiga-joukkue Vaasan Sport kuin kaikki muutkin Liigan joukkueet. NHL 15 -pelin Liiga Editionia on painettu vain rajoitettu erä ennakkotilaajille.

– Syksyn kuumin urheilupeli NHL 15 tarjoaa tosifaneille todellista nannaa - ja nyt sen saa paketoituna oman suosikkijoukkueensa upeisiin metallikansiin, kertoo tuoteryhmävastaava Samuli Ylisuvanto Prisma.fi verkkokaupasta.

EA SPORTS NHL 15 julkaistaan Suomessa 11.9.2014 Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 ja PlayStation 3 -alustoille.
Lisätietoja:
EA PR
Minna Lahti
040 832 2113
minna@versio.fi


---
Julkaisija: Antti Seppänen