Elokuussa pelataan hyväntekeväisyydelle

12.6.2014
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Liiga-kauden alla pelataan kaksi merkittävää hyväntekeväisyysottelua Mikkelissä ja Tampereella. Perjantaina 1.8. järjestetään Mikkelissä Tommi Kovasen jäähyväisottelu, ja lauantaina 9.8. tamperelainen Mansester Broilers kohtaa Hakametsässä legendaarisen Pietarinkadun Oilersin.

Viime kaudella Lukkoa edustanut puolustaja Tommi Kovanen joutui lopettamaan uransa loukkaantumisen takia. Kovanen on koonnut elokuiseen hyväntekeväisyysotteluun Tommim Boja -nimisen, tähtipelaajia vilisevän joukkueen kotikaupungissaan Mikkelissä järjestettävään tapahtumaan. Tommim Boja saa vastaansa Rauman Lukon liigajoukkueen. Kaukalossa nähdään mm. Antti Raanta, Aleksander Barkov, Pasi Nurminen ja Ville Peltonen.

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan joustokaukalon hankintaan Mikkelin jäähallille.

 

www.mikkelinjaahalli.fi/tgfl

* * *

Pitkät perinteet hyväntekeväisyys- ja viihdetapahtumien järjestämisestä omaava Mansester Broilers pelaa lauantaina 9. elokuuta Tampereen Hakametsän hallissa Pietarinkadun Oilersin urheilu- ja viihdemaailman tähtiä vilisevää joukkuetta vastaan. Broilersin paidassa nähdään mm. NHL-maalivahti Tuukka Rask.

Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan (TAYS) lastenklinikalle ja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

 

mansesterbroilers.com/?p=145

(Kuva: Janne Kuronen)


---
Julkaisija: