Kahden hattutempun iloittelu

14.9.2012
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
SM-liigakausi käynnistyi torstaina Lahdessa maalishow'lla. Kaksi pelaajaa intoutui hattutemppuun – ensimmäisiin liigaurillaan.

Pelicansin Radek Smolenak avasi kautensa iskemällä kolme maalia Bluesin Antti Oren taakse. Lisäksi Smolenakille merkittiin ottelusta yksi syöttöpiste. Tshekkilaiturille hattutemppu oli ensimmäinen SM-liigan runkosarjassa. Viime keväänä Smolenak oli playoff-otteluiden maalipörssin ykkönen kahdeksalla osumallaan.

Bluesin Teemu Ramstedt onnistui Smolenakin tapaan ensimmäistä kertaa hattutempussa liigaurallaan. 24-vuotias sentteri kokosi ottelusta tehot 3+1. Viime kaudella Ramstedt teki Blues-paidassa 36 ottelussa neljä maalia.

Pelicans vei maali-iloittelun lopulta voittomaalikilpailussa 6-5. Ottelun tehomiehiä hattutemppuilijoiden lisäksi olivat Bluesin Teemu Rinkinen pistein 1+4 ja Pelicansin Lee Goren lukemilla 1+3. Goren vastasi myös ottelun ratkaisseesta maalista voittomaalikilpailussa.

Edellisen kerran kaksi pelaajaa on tehnyt hattutemput samassa ottelussa 21.10.2009, jolloin Jokerien Jukka Hentunen ja Kärppien Pavel Rosa viimeistelivät kolmesti Kärppien 4-3-voittoon päättyneessä ottelussa.

 

Katso Smolenakin maalit

Katso Ramstedtin maalit


---
Julkaisija: