JYPille uusi nollaennätys

7.3.2011
Tämä uutinen on tuotu Liigan vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
JYP teki lauantaina uuden SM-liigan nollaputkiennätyksen pitäen maalinsa puhtaana lähes 268 minuuttia.

JYP pelasi ilman päästettyjä maaleja täydet kolme ottelua. Jaksoa edeltävässä ottelussa, Pelicans-JYP, maali pysyi koskemattomana yli 41 minuuttia. Lauantaina Tappara onnistui maalinteossa ajassa 43.31, joten nollaputkelle tuli mittaa kaikkiaan 267 minuuttia 50 sekuntia.

Vanha, TPS:n nimissä marraskuulta 1997 ollut ennätys parani reilulla kahdeksalla minuutilla. TPS-maaliin ei tuolloin tehty maalia neljään otteluun ja ennätysjakson pituus oli 259 minuuttia 28 sekuntia.

JYP on päästänyt 58 ottelussaan 90 maalia. SM-liigan päästettyjen maalien ennätys yhdellä kaudella on Jokereiden nimissä kaudelta 1995-96, jolloin joukkue päästi 50 ottelussaan 91 maalia. Ottelumäärään suhteutettuna JYPin päästettyjen maalien tämänhetkinen keskiarvo 1,55 on kuitenkin kaikkien aikojen alhaisin.

JYP oli lähellä nollaputkiennätystä jo lokakuussa, kun nollaputki venyi lähes 238 minuuttiin.

 

JYP ei yltänyt TPS:n ennätykseen (1.10.2010)


---
Julkaisija: